Het gemeentebestuur organiseert kinderopvang tijdens de schooldagen. De opvang begint 's morgens om 7.00 u en 's avonds kunnen de kinderen in de opvang blijven tot 18.00 u.

Ook op woensdagnamiddag is er kinderopvang volgens onderstaande afspraken :

In overleg tussen de gemeente en de verschillende basisscholen is er afgesproken om vanaf 1 januari 2018 de naschoolse opvang op woensdagnamiddag te centraliseren. De naschoolse opvang zal gedurende schooljaar 2019-2020 doorgaan in basisschool Sint-Clara, Kloosterbaan 1 te Arendonk. Ieder schooljaar zal de opvang van schoollocatie veranderen.

Tot 13 u 30 is er in elke school nog de mogelijkheid daar opgevangen te worden. De kinderen worden vanaf 13 u 30 met de bus opgehaald en naar de centrale opvang gebracht. Indien jouw kind met de fiets op school is, dien je zelf voor een oplossing te zorgen. Tussen 13 u 30 en 14 u is er geen mogelijkheid om de kinderen op te halen. Vanaf 14 u kan je je kind ophalen in bovenstaande school. De naschoolse opvang eindigt zoals altijd om 18 u.

De naschoolse opvang is bereikbaar op nummer : 0474 / 04 76 76 .

We hanteren hierbij de afgesproken tarieven :
0,75 euro / begonnen half uur voor eerste kind aanwezig in opvang
0,50 euro / begonnen half uur voor tweede kind aanwezig in opvang
0,25 euro / begonnen half uur voor derde kind aanwezig in opvang
Vanaf het vierde kind is de opvang gratis.

Het is belangrijk je gegevens en die van je kind(eren) door te geven. Dit kan door het digitaal inschrijvingsformulier in te vullen via volgende link : https://forms.gle/orvWjA7PyW3tNUYo6 . Je kan ook op het secretariaat van de school of op het gemeentehuis de nodige informatie vragen.

Wil je ook volgend schooljaar gebruik maken van de gemeentelijke naschoolse opvang ? Geef dan zeker opnieuw de gegevens door. Het is van belang dat de contactgegevens en de medische fiche van uw kind up-to-date blijven.